Stocksunds Trdgrd
 

Hur går det till? Det är lättare än du tror

Det är mycket enklare än du kanske tror att anlita en alldeles egen professionell trädgårdsexpert. För det första börjar vi med en kostnadsfri besiktning. För det andra får du alltid en offert innan vi sätter igång. För det tredje kan du alltid lita på att du får högsta kvalitet både i helhet och i detaljer. När det gäller växterna till exempel, jobbar jag tillsammans med Slottsträdgården Ulriksdal för att vara säker på att få bästa kvalitet.

Rådgivning och planering

För att få en bild av alla förutsättningar och möjligheter pratar vi tillsammans igenom dina önskemål och visioner. Kanske har du några favoritväxter eller vill skapa en speciell stämning i din trädgård. Vi tar en promenad i trädgården och analyserar vad som är bra, vad som är dåligt och vad vi kan förändra.

Vi ritar upp din nya trädgård på en skalenlig tomtkarta. Om du redan har en ritad plan över designen går vi igenom den, föreslår förändringar och förbättringar för att du ska få en bra helhet.

Anläggning

När vi är överens om målet kan du glömma allt jobb tills din nya trädgård är klar. Jag håller i allt om du vill. Entreprenörer som gräver, fäller, spränger, fraktar, bygger o s v. Jag köper in växter, jord, gödsel, grus, stenar, dekormaterial o s v. Och naturligtvis tar jag med fast men känslig hand tag i arbetet så att din trädgård blir som du har drömt om.

 

Skötsel

När din trädgård ligger klar behöver den vård för att hålla sig i topptrim. Jag hjälper dig gärna att sköta den så att du kan njuta utan att behöva oroa dig för hur dina blommor, buskar och växter mår. Du bestämmer hur du vill ha det. Fasta tidpunkter under året, titta till då och då eller så ringer du spontant när du ser att det är dags.

Och mycket mer. Även för den lilla rabatten

Du kan förstås anlita mig för många olika småsaker i trädgården:exempel

Du har säkert många andra idéer. Kontakta mig så pratar vi om dem.

 


Stocksunds Trädgård
Tel : 073-314 29 80
e-mail : stocksunds.tradgard@telia.com
   
 


© Stocksunds Trädgård 2009
Produktion Grace Communication