Stocksunds Trdgrd
 

Get Adobe Flash player

Bostadsrättsförening på Norrtullsgatan

En innergård från 1950-talet behövde en rejäl upprustning. En arkitekt ritade och Slottsträdgården Ulriksdal utformade floran. Med dessa ritningar i hand byggde vi upp flera rabatter med lättskötta växter och ramade in allt med uteplatser som är separerade från varandra. De boende fick också en bra plats för grillning och en rabatt med enbart kryddor intill. Nu när anläggningen är klar sköter vi om innergården en gång i månaden då vi gödslar, putsar och kompletterar med växter för att den ska leva hela säsongen.

Helens radhusträdgård

Helen bor i radhus och behövde hjälp med att fräscha upp sin tomt. Här skapade vi en kaféplats genom att lägga gatsten och trampsten. Vi jordförbättrade, flyttade växter och kompletterade med nya växter. Helen fick också vår hjälp att plantera sommarblommorna i krukor och balkonglådor.

Takterrassen på ett hotell

Här började vi med att renovera takterrassen genom att byta ut all jord och att plantera perenna växter och buskar. Krukorna vid uteplatsen fick vackra sommarblommor. Vi tar också hand om vår- och höststädningen då vi ser över allt, gödslar, putsar och täcker växter inför vintern.

Äntligen Hemma i TV 4

Om du har sett Äntligen Hemma på TV4 kanske du vet att det är Bo Rappne från Slottsträdgården Ulriksdal som planerar och planterar allt som har med trädgårdar och växter att göra. Vi jobbar alltid mycket ihop och när det närmade sig det sista programmet för totalrenoveringen av ett helt hus, hjälpte jag till i slutfasen för att få trädgården i topptrim inför försäljningsvisningen.


Stocksunds Trädgård
Tel : 073-314 29 80
e-mail : stocksunds.tradgard@telia.com
   
 


© Stocksunds Trädgård 2009
Produktion Grace Communication